Η εταιρεία Nikolaou Family έχει μια μακρά και ενδιαφέρουσα ιστορία, που ανάγεται στους μεγαρικούς ελαιώνες το 1833. Τότε ξεκίνησε η επαγγελματική ενασχόληση της οικογένειας με την ελαιοπαραγωγή, ενώ το 1875 εκδόθηκε η πρώτη άδεια λειτουργίας της.

Σύγχρονη ιστορία

Από τότε έχουν περάσει σχεδόν δύο αιώνες (185 χρόνια) και η εταιρεία βρίσκεται στα χέρια της έκτης γενιάς Νικολάου. Η παραδοσιακή τεχνολογία επεξεργασίας του ελαιόκαρπου έχει εκχωρήσει τη θέση της στη σύγχρονη τεχνογνωσία, πάντοτε όμως με μεθόδους που σέβονται το προϊόν και τον τελικό αποδέκτη του, τον καταναλωτή. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Nikolaou Family είναι ότι ελέγχει κάθε στάδιο παραγωγής του ελαιολάδου και έτσι αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα του.

Η Nikolaou Family έχει καταφέρει να συγκεράσει την παράδοση με τον εκσυγχρονισμό και να επεκτείνει την εμπορική της δραστηριότητα και εκτός των ελληνικών συνόρων. Τα προϊόντα της εταιρείας εξάγονται πλέον σε όλο τον κόσμο, διατηρώντας σε κάθε περίπτωση την ποιότητα και την αυθεντικότητά τους.

Πρωταρχική μας επιδίωξη και προτεραιότητα είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας με σεβασμό στο περιβάλλον. Άλλωστε, η μακρόχρονη επιβίωση της Nikolaou Family και η συνεχής εξάπλωσή της μαρτυρούν ότι χτίζαμε και χτίζουμε σχέσεις ειλικρίνειας με τον πελάτη.

elEL
en_GBEN elEL